Pszichológiai tanácsadás

Felnőtt- és kamaszkori pszichológiai tanácsadás lelki eredetű kommunikációs, stressz, párkapcsolati és önismereti problémák hatékony kezeléséhez .

Ingyenes telefonos konzultáció

Hétköznap 8-17 óra között

+36704238092

A boldog élet nem adottság, hanem döntés kérdése.

Min múlik a sikeres és boldog élet?

Szerencse
15%
Elvárások és proaktivitás
25%
Tudatos döntések
55%

A sikeres és boldog életethez a legtöbb ember szerint  elsősorban szerencse kell. A viselkedéstudomány szerint azonban nem. Életünk minősége, elégedettségünk döntő százalékban saját elvárásainkon és döntéseinken múlik. 

Egy példával élve, képzeld el, hogy becsaptak, pénzt vesztettél. A megtörtént dolgokat még agyunk sem tudja megváltoztatni, de azt, amit gondolunk róla, azt igen. Tarthatod magadat baleknak, aki ezt érdemli, naivnak, aki hinni akart mindenkinek, vagy szerencsésnek, hogy idejében megtörtént, hogy tanulj belőle. Rajtad áll, melyik verziót fogadod el. Hogy mitől függ? Na, ebben segít igazán  a pszichológia és a viselkedéstudomány.

Tartsd edzésben mentális életedet is egy jó pszichológussal 🙂

Miért gondolja bárki, hogy a lelki életünknek nincs szüksége edzésre és edzőre? 

Választható témák:

Gazdaságpszichológia

Patológiás pénzügyek

Problémád van a pénzzel, úgy érzed, bármennyire figyelsz, kifolyik a kezeid közül, vagy hagyod, hogy becsapjanak. Vagy ugyanez igaz a gyerekedre.

Családi ügyek

Identitásproblémák

Sokszor megkérdőjelezed, hogy ki vagy, kételkedsz magadban, keresed a gyökereidet, mindig új dologba kezdesz, hátha megtalálod benne végre magadat.

Családi ügyek

Családi múlt

Nehéz teherként cipeled a családod múltját. Úgy érzed, nem tudod elindítani a saját életedet, kötelező szenvedés vár rád, vagy lelkismeretfurdalást okoz(nak), ha a saját boldogságodra és céljaidra gondolsz.

A múlt pszichológiája

Háborús veszteségek

Problémád van a pénzzel, úgy érzed bármennyire figyelsz kifolyik a kezeid közül, vagy hagyod, hogy becsapjanak. Vagy ugyanez igaz a gyerekedre.

Viselkedéspszichológia

Kommunikációs torzítások

Problémád van a pénzzel, úgy érzed bármennyire figyelsz kifolyik a kezeid közül, vagy hagyod, hogy becsapjanak. Vagy ugyanez igaz a gyerekedre.

Érzelmi élet

Félelmek kezelése

Problémád van a pénzzel, úgy érzed bármennyire figyelsz kifolyik a kezeid közül, vagy hagyod, hogy becsapjanak. Vagy ugyanez igaz a gyerekedre.

Árak

Első ülés

12.000 Ft

Magába foglalja az első találkozást, kb. 1-1,5 órás időtartammal tudsz számolni. Az első alkalom alatt megismerjük egymást, és megállapodunk benne, hogy akarunk-e egymással dolgozni, és ha igen, hogyan és mire fogunk összpontosítani, fókuszálni, menny ideig, milyen költségekkel.  

Pszichológiai vizsgálat

25.000 Ft

Bármilyen pszichológiai vizsgálat elvégzése ( amelyet képesítéseim és a rendelkezésemre álló eszközök megengednek), kiértékelése és megbeszélése. Ez lehet egy vagy több alkalom, amit a teszt típusa és annak eredménye befolyásol.

Tanácsadás

20.000 Ft

Általános pszichológiai tanácsadás, rövid vagy hosszú távú terápia, terápiás beszélgetés, vagy konzultáció egyéni ülésekkel.

Kapcsolat velem

Segítek, ha szüksége van rá. Bármikor írhat. Rövid időn belül válaszolok. H-P 09.00-18.00-ig telefonon is elérhető vagyok.

Időpont kérése:

Pszichológiai konzultáció

Itt kérhetsz időpontot pszichológiai tanácsadásra.