Neuropszichológia

Neuropszichológiai vizsgálat és tanácsadás

A neuropszihológiáról

A neuropszichológiáról

A neuropszichológia a viselkedés idegrendszeri alapjait vizsgálja és gyógyítja. Alkalmas baleset útján szerzett, vagy veleszületett agyi rendellenességek, tanulási és viselkedéses zavarok pontos azonosítására és terápiájára.

Előnyök

Miért velem?

Sokszínű tapasztalat, erős szakmai háttér, empátia, nyitott gondolkodás, támogató attitűd.

Széles spektrum

A neuropszichológiai módszerek széles körben alkalmazhatók sok klasszikus módszerekkel nehezen kezelhető és felismerhető tünetnél és zavarnál.

Erős szakmai háttér

Többéves klinikai, pszchiátriai, rehabilitációs, agy- és idegrendszeri öröklött és szerzett sérülésből származó panaszt, szindrómát és diszfunkciót kezeltem már.

Sokszínű tapasztalat

A klinikai munka mellett üzleti, kutatói és nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkezem, ami szélesebb látásmódot és empátiát adott nekem.

Empátia

Magas szintű empátiával és érzelmi intelligenciával rendelkezem, amit az egyik legfontosabb pszichológiai és mentálhigiéniás képességnek tartok.

Online terápia is

Megfelelő körülmények és problémakörök esetén online terápiás lehetőséget is tudok biztosítani.

Támogató attitűd

Minden kliensemet abban támogatom, amire a leginkább szüksége van a gyógyuláshoz és a teljes élethez, vagy az életminősége javulásához.

Oktatás

Képesítések

Nincsen zsákbamacska. Nézd át a képzettségeim.

Ha úgy érzi, Önnek vagy ismerősének, rokonának neuropszichológusra van szüksége, keressen bátran ezeken az elérhetőségeken:

Vizsgálatok

Vizsgálatok és terápiák

Minden vizsgálat, terápiás ülés és találkozás előtt telefonos egyeztetés történik, amely során előzetesen felvilágosítást adok a várható vizsgálatokról, költségekről és szükséges beavatkozásokról.

Egyéni neuropszichológiai vizsgálat

Általános neuropszichológiai vizsgálat. Emlékezet, figyelem, érzékszervi ingerek

Neuropszichológiai rehabilitáció

Agy- és idegrendszeri sérülések utáni neuropszichológiai rehabilitáció

Tanulási és viselkedéses zavarok kezelése

A tanulás és viselkedés zavarainak kezelése gyermekek és serdülők részére.

Telefon

+36-70-423-80-92

Időpont kérése

Neuropszichológiai konzultáció

Kognitív képességek vizsgálata, baleset utáni pszichológiai rehabilitáció, életminőség javítása, tanácsadás

Állomások

Hogyan működik?

Gravida auctor lectus porta morbi diam morbi ipsum sed odio ultricies porttitor, risus mauris porta donec morbi porta non a nec eget at integer.
Q&A

Vizsgálati szakasz

A terápia az alapvető kognitív funkciók felmérésével kezdődik.

Talent management

Terápiás szakasz

A vizsgálati adatok és konzultáció alapján felállítjuk és megkezdjük a terápiát.

Meditation

Felülvizsgálatok

A terápia befejezése után rendszeres időközönként ellenőrizzük és felülvizsgáljuk az elért eredményeket, és korrigáljuk, ha szükséges.

Testimonials

What My Patients Say

Partners

Partners and Associations

Ipsum vitae molestie tellus eu ultricies curabitur porttitor commodo donec, justo duis leo adipiscing metus congue sed elementum ornare.
GYÍK

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart általában egy terápia?

Ez egyénenként és esetenként változik. De az első 1-3 alkalom minden esetben az ismerkedésről, az alapvető bizalom kialakulásáról és a célok kijelölésésről szól. Inkább minimum időt szoktunk megadni, ami 1-2 hónap. Ez függ attól is, hogy a rehabilitáció egy konkrét cél – pl. egy képesség helyreállítása – elérése, vagy az életminőség javítása, egy hosszú távú terápiás támogatás.

Felnőttek és gyerekek is jöhetnek?

Igen. Felnőtt, gyermek- és kamaszkorúak számára is nyitott a terápia. Sérülések vagy veleszületett kognitív képességzavarok esetén is. Gyermekeknél és kamaszkorúaknál gyakori ok a részképességek hirtelen változása (tanulási, teljesítmény- és viselkedészavarok stb.), illetve azok kiváltó okának azonosítása és helyreállítása.

Hogyan készüljek egy vizsgálatra?

A vizsgálatra nem kell felkészülni. Érdemes azonban minden előzetes releváns orvosi papírt elhozni (zárójelentés, vizsgálatok stb.), mert az nagyon hasznos információ lehet a pontos kezelés meghatározásához. Amennyiben nincsenek előzmények, akkor semmilyen előzetes felkészülés nem szükséges.

Video

Individual Therapy

Ligula, non leo porttitor proin metus auctor, tempus sapien cursus ultricies nulla vivamus at justo risus nec metus nam enim, duis. Magna, urna sodales nibh porttitor curabitur at sagittis fusce nulla tempu.

Blog

Legfrissebb cikkek

Hírek, érdekességek a neuropszichológia világából.

Időpont kérése

Neuropszichológiai konzultáció

Kognitív képességek vizsgálata, baleset utáni pszichológiai rehabilitáció, életminőség javítása, tanácsadás