A coaching az erőforrások megtalálásáról és mozgósításáról szól. Pont mint a sportban. A lélek és a mentális erő sportja. A coach pedig a lelked edzője.
Szakértői területek
Megoldásorientált megközelítéssel dogozom Budapesten.
Módszertan

Hogyan működik?

Az ülések során mindvégig egy rendszer és pontos módszertan alapján dolgozunk. Ez garantálja mindkettőnk részére a jutalmat. Neked eredményeket, nekem sikeres munkát.

Q&A

1. szakasz

A fókusz megtalálása


A coaching a célokról szól. Cél nélkül értelmetlenné válik minden coachingtechnika. Első lépésben nagyon pontosan meghatérozzuk, hogy mire fókuszálunk, mi lesz a cél. Ha sportolnál, azt mondanánk, mit akarsz elérni, hova akarsz eljutni a sporttal. Itt most azt mondjuk:
Mi fog megváltozni az életedben, ha eredményes és sikeres lesz a coachingod.

Talent management

2. szakasz

Erőforrások és szokások


Hiába találod meg a tökéletes megoldást, ha nem tudod megvalósítani és tartóssá tenni az eredményeit és hatásait, akkor semmit sem fog érni. Ezért a 2. szakaszban azon dolgozunk, hogy tartós szokásokká formáljuk a céljaid eléréséhez szükséges megoldásokat. Azaz, megerősítjük azt, ami előre visz, és megszüntetjük azt, ami gátol.

Meditation

3. szakasz

Lead and pace


A tartós változások alapja a visszajelzés. Milyen lenne visszapillantó tükrök nélkül vezetni az autópályán? Rémisztő, lassú és eredménytelen. A céltudatossághoz folyamatos korrekcióra, visszacsatolásra és aktív figyelemre van szükség.
Arra figyelünk, hogy hogyan maradj céltudatos és tartsd meg a fókuszt hosszú távon.

TEstimonials

Telefon

+36-70-423-80-92

Business - life coaching coachingpszichológussal

Kapcsolatfelvétel és időpont-egyeztetés

Döntéstámogatás, modern apaság, vállalkozói terhek, vezetői magány

Scroll to Top